Thaise gerechten
Chef-kokin Jarin Siripreechara is geboren en opgeleid in Bangkok en komt uit een horeca-familie. Al op jonge leeftijd was ze in de keuken te vinden om het authentieke Thaise koken van haar moeder te leren. Bangkok is de stad waar alle keukens uit de verschillende regio's van Thailand vertegenwoordigd zijn en haar ervaringen in Bangkok kan ze goed gebruiken in Siam Thai Palace.
Roergebakken gemengde groenten (paksoi, spitskool, wortel, broccoli, paprika, taugé, courgette) in oester-/soja-saus en knoflook.
Gebakken rijstnoedels met tamarinde pasta, knoflook, sjalotten, ei en pinda’s in vis/soja saus en naar keuze met varkensfilet, kip of ossenhaas of tahoe.
Gebakken rijstnoedels met tamarinde pasta, knoflook, sjalotten, ei en pinda’s in vis/soja saus met garnalen.
Thaise gebakken rijst in vis en soja saus met sjalotten, knoflook en ei naar keuze met kipfilet of varkensfilet of ossenhaas of tahoe.
Thaise gebakken rijst in vis en soja saus met sjalotten, knoflook en ei met garnalen.
Pittige ossenhaassalade met stukjes komkommer, tomaat, citroen, koriander, rode uien, chilipeper en munt in vissaus.
Thaise rauwkostsalade met stukjes ijsberg sla, wortel, tomaatjes, rode uien, paprika, komkommer en gebakken omelet in een zoetzure saus.
Pittige Thaise seafood salade met glasnoedels, parsley, tomaatjes, uien en pinda’s in vissaus.
Pittige Thaise munt salade met gebrande rijst, chilipeper in vis en limoen saus en naar keuze gehakte varkensfilet, kip of rund of tahoe.
Pittige salade van jonge papaja, tomaatjes, kousenband en pinda’s in een huisgemaakte zure saus.
Modal description
Jouw bestelling
Deze website maakt gebruik van cookies ( meer informatie ) later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies