Thaise gerechten
Chef-kokin Jarin Siripreechara is geboren en opgeleid in Bangkok en komt uit een horeca-familie. Al op jonge leeftijd was ze in de keuken te vinden om het authentieke Thaise koken van haar moeder te leren. Bangkok is de stad waar alle keukens uit de verschillende regio's van Thailand vertegenwoordigd zijn en haar ervaringen in Bangkok kan ze goed gebruiken in Siam Thai Palace.
Heldere bouillonsoep met glasnoedels, lente-ui, groenten en naar keuze kip, vis , garnalen of Tahoe.
Thaise kokossoep met citroengras, galanga wortel, champignons en naar keuze kipfilet, visfilet of garnalen of Tahoe.
Pittig zure Thaise soep met citroengras, limoenblad, champignons met Thaise chilipeper en naar keuze kipfilet, vis of garnalen of Tahoe.
Pittige sukiyaki soep met glasnoedels en groenten in een rode sojasaus en naar keuze kipfilet, visfilet, garnalen of Tahoe.
Lekkere Thaise currysoep met rode ui en krokante noodles en naar keuze kipfilet, visfilet, garnalen of Tahoe.
Modal description
Jouw bestelling
Deze website maakt gebruik van cookies ( meer informatie ) later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies