Bezorggebieden

 

Nijmegen en omgeving

Na een kleineschalige pilot zijn we op 1 september 2022 officieel gelanceerd in Nijmegen en omgeving! We bezorgen we de lekkerste gerechten van meer dan 10 lokale restaurants niet alleen in heel de stad Nijmegen zelf, maar ook naar plaatsen en dorpen in de omgeving. Wij bezorgen het eten van jouw favoriete restaurants van Elst en Bemmel tot aan Wijchen, en van Ooij, Groesbeek en Malden, tot aan Beuningen.
 

Eindhoven en Haarlem, pilot

We beginnen in deze steden eerst wat kleinschaliger, maar naarmate we meer bezorgers aan ons binden zullen we ook in deze steden snel ons aanbod uitbreiden.
 

Overige steden (vanaf 2023)

Zoals je misschien weet is Bestellenbij.nl opgericht door (voormalig) bezorgers van Deliveroo. Met het vertrek van Deliveroo uit Nederland zijn er een boel bezorgers op zoek naar een nieuwe uitdaging en we hebben dan ook al bezorgers uit verschillende steden gesproken. Omdat we het wel goed aan willen pakken, doen we de uitbreiding dit jaar stap voor stap. Voor 2023 staan er echter nog meer nieuwe steden op de planning! Wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje.