Onze missie

 

Het is tijd voor een eerlijke bezorgmarkt

De maaltijdbezorgmarkt in Nederland is de afgelopen jaren rumoerig geweest. Bezorgers krijgen vaak minder betaald dan ze zouden verdienen terwijl restaurants steeds hogere commissies moeten betalen. Bestellenbij.nl wordt als platform gerund door de bezorgers van Quick Food Delivery, een coöperatieve samenwerking van ondernemende bezorgers, die de bezorgmarkt anders aanpakken. Quick Food Delivery en Bestellenbij.nl staan voor een eerlijke bezorgmarkt, waar de bezorgers eerlijk beloond worden voor hun harde werken, en restaurants een eerlijke commissie betalen waar ze zelf ook nog een goede boterham aan over kunnen houden. 
 

Het beste eten verdient de beste dienstverlening

Maaltijdbezorging is een vak apart, en om het goed te doen vereist een bewuste inspanning. Met bestellenbij.nl zetten wij er ons voor in  om de beste kwaliteit dienstverlening te bieden. Wij nemen iets langer de tijd om de bezorgers aan te sturen, en we geven de restaurants iets langer de tijd om om het lekkerste eten klaar te maken. Dat doen we met een hele goede reden: dit geeft ons de mogelijkheid om de beste kwaliteit dienstverlening te bieden aan jou als klant. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we jouw maaltijd op de beloofde tijd kunnen bezorgen, en dat deze vers en warm bij jou op tafel komt.
 

Een aanbod zo divers als de stad waarin we bezorgen

In ons aanbod van restaurants zoeken we een balans tussen de verschillende smaken en culturen die een stad rijk is en de wensen van jou als klant. Jong en oud, arm en rijk, zo divers als de bewoners van de plaatsen waarin we bezorgen. Zo hebben we de lekkerste versbereidde maaltijden uit Thailand, maar kan je ook een simpel broodje gezond met kaas bestellen van de lokale bakker. Bestel je eten bij een lokaal restaurant, of een lokale ondernemer die onderdeel is van een landelijke franchise.  Aan het eind van de dag zijn we allemaal lokale ondernemers, die in dezelfde stad als jou leven, werken en er iets moois van proberen te maken.