Koopavondeten

 

Maaltijdbezorging voor winkelpersoneel op koopavond

Wanneer je op koopavond moet werken, wil je graag rond etenstijd een lekkere maaltijd hebben. Maar het is ook belangrijk dat je samen met je collega's je pauzes goed kunt inplannen en dat de warme maaltijd precies op tijd wordt geleverd. Daarom introduceren we een pilot voor koopavondeten: maaltijdbezorging speciaal voor winkelpersoneel op koopavonden.
 
 • Altijd op tijd
  We zorgen ervoor dat je bestelling op de afgesproken tijd wordt afgeleverd. Als je uiterlijk om 16:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je maaltijd op tijd wordt bezorgd, zodat je rustig kunt eten en volop van je pauze kunt genieten.
 • Speciaal menu voor koopavondeten (vanaf 27 april)
  Naast ons reguliere aanbod bieden we speciaal voor koopavondeten een apart menu aan op onze website. Dit menu bevat een aanvullende selectie van gerechten voor een smakelijke maaltijd tijdens je pauze op koopavond. We staan ook altijd open voor suggesties om ons aanbod te verbeteren en aan te passen aan jouw wensen!.
 • Geen minimumbestelbedrag
  Tijdens je pauze op koopavond wissel je elkaar vaak af en eet je alleen, dus dan is het niet handig als een bezorgsite een hoog minimumbestelbedrag hanteert. Daarom rekenen wij voor koopavondeten geen minimumbestelbedrag. Of je nu een grote maaltijd wilt of een simpel tussendoortje, de keuze is aan jou.
 • Zelf afhalen zonder te wachten
  Wil je toch liever even de benen strekken tijdens je pauze? Geef aan dat je de bestelling wilt afhalen en wij zorgen er samen met het restaurant voor dat de bestelling op het afgesproken tijdstip voor je klaarstaat, zonder dat je hoeft te wachten.
 • Overzichtelijke facturatie
  Geen gedoe meer met losse bonnetjes. Wij maken een overzichtelijke btw-factuur op naam voor jou en je collega's, zodat deze gemakkelijk in één keer kan worden doorgestuurd naar de administratie of de boekhouder.

Bestel jouw koopavondeten in 3 simpele stappen:

 1. Ga op koopavond vóór 16:00 uur naar www.bestellenbij.nl en voer de postcode van jouw winkel in..
 2. Kies jouw favoriete maaltijd en ga naar het afrekenen. Kies bij de verzendmethode voor "Koopavondeten".
 3. Kies de gewenste bezorgtijd en vermeld in de opmerkingen de naam en eventueel de afdeling van de winkel.
Eenvoudig en snel je koopavondeten bestellen via onze website!