Over Bestellenbij.nl

 

Een betere bezorgmarkt door lokale samenwerking

Quick Food Delivery bezorger Bestellenbij.nl is een initiatief van een groep lokale bezorgers met liefde voor het vak die zien dat de markt van maaltijdbezorging beter kan. Ons platform is een samenwerking tussen lokale restaurants en lokale bezorgers die zich er samen voor inzetten om klanten de beste service te bieden. Door zo'n lokale en persoonlijke samenwerking zijn er veel kortere lijntjes tussen restaurants, bezorgers en de klanten en kunnen we samen maaltijdbezorging naar een nieuw niveau tillen.
 

Persoonlijk contact en korte lijnen

Het idee van lokale en persoonlijke samenwerking zit diep in ons bedrijf. Wellicht onze grootste kracht is dat we een coöperatief bedrijf zijn van mensen die ook het werk uitvoeren. Dat betekent dat we niet alleen enorm gemotiveerd zijn, maar dat we ook snel kunnen schakelen. Als je een speciaal verzoek hebt, je bent iets vergeten en wilt even snel iets bijbestellen, of er gaat onverhoopt een keer iets verkeerd, dan heb je direct contact met het restaurant of met de bezorgers die jouw bestelling bezorgen.
 

Uitgebreid bezorggebied

Bestellenbij.nl bezorgt niet alleen in en rond het centrum van grote stad, maar wij komen ook graag de lekkerste gerechten bezorgen naar de buitenwijken of dorpen die net iets verder weg liggen. Omdat we een hechte samenwerking zijn van ondernemende bezorgers en lokale restaurants kunnen we samen veel meer bereiken, ook jouw huis! En we zijn er trots op dat ons dit lukt zonder in te leveren op de kwaliteit; je maaltijd komt gewoon lekker vers en warm aan. Zoals Steve Jobs ooit zei: "Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people."
 

Eerlijke en duurzame bedrijfsvoering

Bestellenbij.nl is een grassroots maaltijdbezorgplatform in Nederland. Dit betekent dat in plaats van een traditionele top-down structuur te hebben zoals de meeste van onze concurrenten, met Bestellenbij.nl de bezorgers ook de ondernemers zijn die het bedrijf runnen. Als gevolg hiervan hebben bezorgers meer controle over hun eigen baan en carrière en krijgen ze een eerlijker beloning voor hun inspanningen. Bestellenbij.nl is zo opgezet dat we werken aan een website en bezorgdienst met een duurzaam verdienmodel. Investeringen die we doen blijven te overzien waardoor we een stabiele prijs kunnen aanhouden en lokale restaurants een mate van zekerheid kunnen bieden. Restaurants betalen een reële maar eerlijke prijs en bezorgers krijgen een eerlijke vergoeding voor hun harde werk.
 

Unieke bezorgingen

Uiteraard willen wij als hardwerkende bezorgers graag een boterham verdienen, maar we houden ook van ons vak en daarom kijken we altijd naar wat we nog meer kunnen doen. Naast dat we met ons bezorggebied de lekkerste lokale maaltijden aan veel meer mensen aan kunnen bieden, hebben we nog een aantal ideeën in de pijplijn zitten, zoals:

  • Bezorgverzoekje; staat jouw favoriete restaurant er niet bij of woon je toch net buiten ons vaste bezorggebied? Stuur ons een berichtje en we gaan kijken of we alsnog kunnen zorgen dat we jouw favoriete gerechten bij je thuis kunnen bezorgen.
  • Bestellen bij meerdere restaurants tegelijk; heb jij zin in een hamburger, maar je vrienden willen pizza? Of heb je zin in een toetje maar wil je daar niet nog een keer bezorgkosten voor moeten betalen? Wij zorgen dat maaltijden vanaf meerdere restaurants samen bezorgd worden (PS: dit is nu al mogelijk, probeer het maar eens!).
  • Oliebollen bezorgd; oliebollen met poedersuiker, appelbeignets en andere lekkere snacks horen natuurlijk bij oud en nieuw, maar je moet er vaak wel even tijd voor maken om in de rij te wachten bij een oliebollenkraam. Via Bestellenbij.nl kan je ook dit jaar weer oliebollen bestellen van de beste oliebollenkramen en wij bezorgen ze bij jou thuis. Niet alleen dat, we bezorgen de hele avond door, tot aan middernacht!
  • Vroeg bestellen in het weekend; we kunnen nog niet beloven dat we de hele week door al vroeg de weg op gaan, maar bij Bestellenbij kan je op zaterdag en zondag al wel vroeg een bestelling plaatsen bij de lekkerste ontbijt- en lunchrestaurants.
  • Koopavondeten; als jij en je collega's in een winkel moeten werken tijdens koopavond dan wil je natuurlijk wel graag dat het eten dat je besteld hebt op tijd aankomt, en niet pas na je pauze! Koopavondeten is een samenwerking die we binnenkort starten met een aantal restaurants waar we speciaal voor winkelpersoneel tijdens koopavond zorgen voor een superstrakke bezorging, zodat jij jouw ongehaast pauze kunt beginnen met een lekkere warme maaltijd.