Bezorgverzoekje


Staat je favoriete gerecht of restaurant er niet bij? Stuur ons een bezorgverzoekje.
Klik op de het chaticoontje rechtsonder, en we gaan kijken of we het voor je kunnen regelen. 

Veelgestelde vragen over bezorgverzoekje

 
Hoe werkt een bezorgverzoekje?
Als je iets wilt bestellen wat niet standaard word aangeboden, dan kan je ons een bezorgverzoekje sturen en dan gaan wij samen met de lokale bezorgers en restaurants kijken of we iets kunnen regelen.


Kan ik alles van overal bestellen?
Dit is vooral afhankelijjk van het restaurant, maar je kunt ons alles vragen en we gaan ons best voor je doen.


Kan ik alleen maaltijden bestellen?
Nee hoor, een bezorgverzoekje kan ook boodschapje zijn als een pak melk of een brood, of kleine electronica zoals een telefoonlader of een powerbank. Zolang het legaal is (dus geen wiet, sorry mensen) en het voor onze bezorgers te vervoeren is, mag je ons alles vragen.


Waar bezorgen jullie allemaal?
Het bezorgverzoekje is speciaal bedacht om mensen die in gebieden wonen waar we geen standaardbezorging kunnen garanderen, toch een kans te geven om hun favoriete gerechten van hun favoriete restaurants te bestellen. Er is dan ook geen harde grens op het bezorgverzoekje, figuurlijk maar ook letterlijk: we hebben ook in Duitsland. Het zal vooral afhankelijk zijn van of het voor ons als bezorgers op dat moment mogelijk is, wat het budget is, en of we de kwaliteit van het eten over die afstand kunnen garanderen.

Maar om je een idee te geven: we hebben eenmaal een bezorgverzoekje gehad voor pizza en hamburgers over een afstand van 48 kilometer, en die kwam nog heerlijk warm aan. Ook een bestelling van 8 pizza's over een afstand van 20 kilometer was geen probleem. Dus vraag ons gerust en we zullen voor je gaan kijken.


Wat kost het en hoe gaat de betaling?
Dat ligt er geheel aan wat je besteld en hoe ver we moeten bezorgen. Mocht je bijvoorbeeld met je buren of vrienden meerdere dingen willen bestellen, dan zouden we de kosten kunnen delen. Bij bepaalde bestellingen kan het bijvoorbeeld zijn dat een restaurant een deel van de bezorgkosten op zich zou willen nemen. Wanneer je ons een bezorgverzoekje stuurt, dan gaan we voor je kijken of we het kunnen regelen en laten we je zo snel mogelijk weten wat het kost en wanneer we het zouden kunnen bezorgen. Als dat akkoord is, dan sturen we je een betaallink voor het totaalbedrag en dan gaan we voor je aan de slag.

 

Bezorgverzoekje voor restaurants

Als je als restaurant een verzoek krijgt van een klant om ergens te bezorgen, maar je hebt zelf geen bezorgers -of het is te ver voor hun- dan kunnen wij dit ook bezorgen. Stuur ons een berichtje en we kijken wat we regelen.