Thaise gerechten
Chef-kokin Jarin Siripreechara is geboren en opgeleid in Bangkok en komt uit een horeca-familie. Al op jonge leeftijd was ze in de keuken te vinden om het authentieke Thaise koken van haar moeder te leren. Bangkok is de stad waar alle keukens uit de verschillende regio's van Thailand vertegenwoordigd zijn en haar ervaringen in Bangkok kan ze goed gebruiken in Siam Thai Palace.
Huisgemaakte Thaise loempia’s met zoetzure saus.
Thaise saté van kipfilet/Tahoe met huisgemaakte satésaus.
Thaise saté van garnalen met huisgemaakte satésaus.
Lekkere Huisgemaakte Thaise viskoekjes met zoetzure saus.
Rijstflensjes gevuld met kipfilet/tahoe, verse mint en mixgroenten.
Verse Thaise groentenwraps met garnalen in een heerlijke zoete saus.
Kleine vega loempia’s, stukjes rijstflensjes, stukje saté van kip en viskoekjes.
Modal description
Jouw bestelling
Deze website maakt gebruik van cookies ( meer informatie ) later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies